Privatlivspolitik

Anonymitet
Brugen af Folkekirkens Skoletjeneste i Brønderslev Provstis hjemmeside er anonym. Der registreres ingen data, der kan bruges til at identificere dig, medmindre du selv tilmelder dig f.eks. undervisningsforløb. Websitet indeholder cookies fra følgende tredjepart: Google Analytics og YouTube.

 

Tilmeldinger
Ved tilmelding til undervisningsforløb, registreres dit navn og den e‐mailadresse, som du selv afgiver. Vi bruger udelukkende oplysningerne i forbindelse med booking, bestilling og kontakt.  Oplysningerne opbevares hos Provstiets databehandler ChurchDesk.

 

Personoplysninger
Vi indsamler kun personoplysninger efter samtykke, og oplysningerne bruges ikke til andre formål. Vi indsamler og behandler kun oplysninger i det omfang du selv giver samtykke hertil.

 

Dataansvarlig
Brønderslev Provstis dataansvarlige er Brønderslev Provstiudvalg, Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Provstiudvalget er ansvarligt for, at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

 

Aftaler med databehandlere
Brønderslev Provsti har databehandleraftaler med ChurchDesk i forhold til hjemmesiden. Se deres privatlivspolitik på churchdesk.dk

 

Indsigt og klager
Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, det er relevant, og slettes herefter. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: broenderslev.provsti@km.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Brønderslev Provsti
Knudsgade 125
9700 Brønderslev
broenderslev.provsti@km.dk 

17. februar 2023
(Cookiepolitik opdateret februar 2023).